Welkom | Overzicht | Extern systeembeheer

Extern systeembeheer

Extern systeembeheer (ICT beheer) van Pulze-IT is dé oplossing voor mkb-bedrijven, die willen kunnen vertrouwen op goed werkende ICT, maar daarvoor geen systeembeheerder in dienst hebben.

We bieden hiermee een oplossing die de productiviteit van uw medewerkers verhoogt, de kwaliteit van de werkzaamheden verbetert en bovendien goed is voor de efficiëntie waarmee u en uw medewerkers dagelijks aan de slag kunnen.

Op afstand of op locatie

Het extern systeembeheer voeren we hoofdzakelijk uit via remote beheer.. Hiermee hebben we dagelijks inzage in de prestaties van uw server(s) en computerapparatuur. Wij volgen bijvoorbeeld de beschikbare harddisk ruimte, de staat van de harddisk, de werking van uw virusscanner, software patches en uiteraard of back ups al dan niet goed zijn uitgevoerd. In sommige gevallen is het noodzakelijk om het beheer op locatie uit te voeren. Uiteraard geven we dit tijdig aan en maken we altijd vooraf een afspraak.

Proactief

Pulze-IT begrijpt hoe belangrijk een snel netwerk, optimaal presterende servers en professionele werkplekken zijn. Om die reden volgen we deze dagelijks. Hierdoor kunnen we tijdig ingrijpen bij storingen. Vaak nog voordat u hiervan merkbare hinder ondervindt. Op deze manier voorkomen wij ongewenste en onverwachte uitval van computerapparatuur. Dit draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers.

Persoonlijk contact

Bij Pulze-IT houden we graag onze vinger aan de pols. Dat betekent dat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We bezoeken u dan ook regelmatig en rapporteren periodiek over uw computernetwerk en de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Op deze manier werken wij aan een snel, stabiel en optimaal beveiligd netwerk.