Welkom | Scheepvaart

scheepvaart

Scheepvaart

24-uurs ICT-zorg in alle Zeeuwse havens

Pulze-IT is uw partner voor veilige en gezonde ICT

Pulze-IT is thuis in de Zeeuwse havens. We kennen de scheepvaart en weten dat de bedrijvigheid in deze internationale wereld 24/7 doorgaat. Rederijen en agentschappen weten ons te vinden voor het vitaal en gezond maken en houden van alle aan boord aanwezige Windows computers en bekabelde en draadloze netwerkverbindingen. We zijn flexibel, snel ter plaatse en natuurlijk 24/7 bereikbaar.

Pulze-IT is een professionele ICT-partner. Onze ambitie is het vitaal en gezond houden van de computer (-apparatuur) aan boord van schepen. Voor de bemanning is dit cruciaal. Met hun persoonlijke computers en laptops onderhouden ze contact met de wereld om hen heen. Dat mag eenvoudigweg niet wegvallen. Ditzelfde geldt voor de aanwezige boordcomputers en netwerken. In een wereld die 24/7 paraat is, is deze apparatuur cruciaal. Pulze-IT heeft de kennis en kunde om snel en efficiënt tot een juiste oplossing te komen. De tijdsdruk van de aanstaande afvaart is de uitdaging die we op een creatieve manier aangaan. We bieden een oplossing, altijd.

Pulze-IT biedt

24/7 dienstverlening

Professionele ondersteuning

Actuele ICT kennis

Flexibel en alert

Snel

Direct aan boord

Telefoonnummer   Bel direct: 0118 – 68 10 08 

 

ICT die klopt
Om het belang van goed werkende ICT te verduidelijken, maken wij graag de vergelijking met het menselijk lichaam. Om goed te kunnen functioneren, heeft dat zorg en aandacht nodig. Cruciaal is het hart, dat alle systemen op gang houdt. In onze ogen vormt ICT het kloppend hart van organisaties, óók aan boord van schepen. Ook hier is zorg en aandacht nodig. Pulze-IT is hiervoor uw professionele partner.

Kwaliteit en persoonlijk advies centraal
Wij realiseren onze ambities door onze focus op kwaliteit en persoonlijk advies. Wij doen daarom veel meer dan alleen het oplossen van ICT-problemen. Zo geven we tips over hoe u zelf de computer (-apparatuur) aan boord vitaal en gezond kunt houden. Daarbij speelt aandacht voor preventie een belangrijke rol. We werken aan virusbestrijding, beveiliging en veilig internetten, zodat u in een volgende haven niet opnieuw met ICT-problemen wordt geconfronteerd.

Beveiliging ICT-apparatuur

Pulze-IT maakt veel werk van ICT veiligheid. Wij zorgen voor de best mogelijke beveiliging van computers en laptops. We houden de ‘achterdeur’ zo goed mogelijk op slot en adviseren bemanningsleden over het voorkomen van internetcriminaliteit en fraude, een prettige gedachte.

Veiligheid via Pulze-IT:

Optimale veiligheid van uw ICT

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

 

Voorkomen van internetcriminaliteit en fraude

 

Snelle en vakkundige reparatie
Pulze-IT repareert computers en laptops snel en vakkundig. We weten namelijk hoe belangrijk deze devices zijn. Email, internet en social media, eigenlijk kan niemand nog een dag zonder. En dat is aan boord niet anders. Onverhoopte problemen of storingen wilt u om die reden zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij zorgen daarvoor.