Welkom | Over ons

Over ons

Om het belang van goed werkende ICT te verduidelijken, maken wij graag de vergelijking met het menselijk lichaam. Om goed te kunnen functioneren, heeft dat zorg en aandacht nodig. Cruciaal is het hart, dat alle systemen in gang houdt. In onze ogen vormt ICT het kloppend hart van uw organisatie. Ook hier is zorg en aandacht nodig. Pulze-IT is hiervoor uw professionele partner. Onze ambitie is het vitaal en gezond houden van uw computer (-apparatuur).

Kwaliteit en persoonlijk advies centraal
Wij realiseren onze ambities door onze focus op kwaliteit en persoonlijk advies. Wij doen daarom veel meer dan alleen het oplossen van ICT-problemen. Zo bieden wij ondersteuning bij het opzetten van een computernetwerk, bij u thuis of op uw werkplek. En natuurlijk geven we graag tips over hoe u zelf uw netwerk vitaal en gezond kunt houden. Daarbij speelt aandacht voor preventie een belangrijke rol. Virusbestrijding, beveiliging en veilig internetten; we maken ons hard voor de bewustwording van de internetrisico’s. Zo bieden we veiligheid voor u en uw kinderen, uw online consumentenzaken en uw bedrijfsgegevens! Maar Pulze-IT doet meer. Desgewenst ontwikkelen wij bijvoorbeeld uw website, natuurlijk met een passende uitstraling. Vraag ons naar de mogelijkheden en ontdek onze veelzijdigheid.

Rederijen en agentschappen
Rederijen en agentschappen weten ons te vinden voor het herstellen en re-setten van defecte en ontregelde Windows computers en bekabelde en draadloze netwerkverbindingen. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de beveiliging van het netwerk en de computers aan boord of aan wal. Omdat het voor schepen vaak moeilijk is in te schatten wanneer ze aanmeren, is Pulze-IT 24/7 bereikbaar.