Huisautomatisering

Huisautomatisering voor ieder huis en iedere leeftijd
Pulze-IT biedt slimme, betaalbare oplossingen

 

Met de huisautomatisering van Pulze-IT wordt comfortabel wonen eenvoudig. Verlichting, thermostaat, zonnewering, gordijnen, radio en televisie, deuren en sloten; u kunt het allemaal slim regelen. Met een handige klokfunctie, maar ook digitaal met uw smartphone of tablet. Onze huisautomatisering biedt comfort, gemak, een veilig gevoel en de mogelijkheid om geld te besparen op energie. En het mooie hiervan is: het is toepasbaar in ieder huis en in elke levensfase. Weten hoe? Neem een kijkje in onze showroom of maak direct een afspraak.


De voordelen van huisautomatisering
– Comfort
– Energiebesparing
– Beveiliging
– Zorg

 

Bel direct: 0118 – 68 10 08

 

Uw huis geautomatiseerd
Het klinkt wellicht onwerkelijk, het automatiseren van uw woning, maar heeft u eenmaal het gemak ontdekt, dan zult u ervaren wat comfortabel wonen betekent. Met onze huisautomatisering oplossingen worden installaties en apparaten binnen uw huis naar wens geautomatiseerd. Dit betekent dat deze in bepaalde situaties vanzelf reageren. U heeft er zelf geen omkijken meer naar!

Verschillende toepassingen
Wanneer u kiest voor huisautomatisering, kunt u dit op verschillende manieren toepassen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het automatiseren van de verlichting. Dit betekent dat het licht vanzelf aangaat zodra u een kamer binnenloopt.

 

Maar u kunt er ook voor kiezen om de verwarming hierop aan te sluiten. U kunt deze dan met uw smartphone bedienen zodat u altijd thuiskomt in een behaaglijk warm huis.

 

Schijnt de zon? Dan is het wellicht handig dat de zonwering vanzelf omlaag gaat.En natuurlijk kunnen we ook de beveiliging aansluiten op de huisautomatisering. Zo werkt uw alarmsysteem automatisch, maar kunt u ook gebruik maken van een noodknop, valdetectie of een videobewaking bij de voor- of achterdeur.

 

Voordelen van huisautomatisering
De keuze voor huisautomatisering biedt tal van voordelen. En omdat installatie in ieder woning mogelijk is, nieuwbouw of bestaande bouw, zetten we deze graag voor u op een rijtje.
– Meer comfort
Installaties en apparaten worden automatisch bestuurd. U hoeft dus zelf een stuk minder te regelen. Bovendien kunt u het hele systeem ook op afstand bedienen, bijvoorbeeld via uw smartphone.
Lagere energiekosten
Dankzij de automatische regeling van bijvoorbeeld verlichting en verwarming verbruikt u veel minder energie. Het licht gaat immers alleen maar aan als dat nodig is en de verwarming kunt op afstand hoger of lager zetten.
Meer veiligheid
Huisautomatisering biedt een betere veiligheid. Het alarmsysteem kan bijvoorbeeld automatisch ingesteld worden, maar ook andere middelen zoals valdetectie, deurbel met videobewaking en een noodknop kunnen we op het systeem aansluiten.
– Zorg
Ouderen kunnen door de slimme inzet van huisautomatisering langer en veilig in hun vertrouwde woonomgeving blijven wonen.

 

Professionele installateur
Pulze-IT heeft jarenlang ervaring met het bieden van ICT-oplossingen aan bedrijven en organisaties. De installatie van uw huisautomatisering sluit hier naadloos op aan. Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit, bedrijfszekerheid en bedieningsgemak werken we met Control4. Control4 biedt keuze uit verschillende centrale systemen, afhankelijk van het aantal ruimtes dat u wilt automatiseren.

Demonstratie
Wilt u weten hoe huisautomatisering er in de praktijk uitziet, dan bent u welkom in onze showroom. Hier ziet u de uiteenlopende mogelijkheden en ontdekt u hoe eenvoudig een en ander te installeren en bedienen is.

Een aantal voorbeelden van huisautomatisering in de woonkamer

 

Achterste gedeelte van de showroom ingericht als tuin
De showroom bezien vanuit de achterkant van de tuin
De slaapkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

Inventarisatie
Heeft u interesse en wilt u bekijken welke van huisautomatisering in uw persoonlijke situatie gewenst is? Maak dan een afspraak. We komen graag bij langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.
Installatie
Kiest u voor comfortabel wonen, dan starten we zo spoedig mogelijk met de installatie. Vanzelfsprekend voeren wij het installatiewerk van de huisautomatisering zelf uit. We beschikken over een netwerk van professionals bijvoorbeeld voor het uitvoeren van aanpassingen in het elektrisch circuit.
Service
Het voordeel van Pulze-IT is dat wij altijd bereikbaar zijn voor service, onderhoud en vragen. We zijn dichtbij en maken ons sterk voor persoonlijk contact. We adviseren een servicecontract af te sluiten, zodat u steeds zorgeloos kunt vertrouwen op goed functionerende apparatuur.

 

Ouderen
Hoewel huisautomatisering in iedere levensfase gemak, comfort en veiligheid biedt, is het in het bijzonder geschikt voor ouderen. Met de juiste automatiseringsoplossingen is langer zelfstandig wonen een reële optie. Huisautomatisering kan variëren van een alarmknop waarmee hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld tot intelligente systemen die waarnemen of iemand afwijkt van zijn normale routines. Het systeem is zo slim dat mocht iemand in de douche gevallen zijn, bewegingsdetectors alarm kunnen slaan. Alles kan automatisch ingesteld worden voor ouderen; ze kunnen zien wie er voor de deur staat door middel van een camera en de deur automatisch openen, ze kunnen automatisch koffie zetten op een gewenst tijdstip, de gordijnen automatisch laten openen enzovoorts. We zetten alles in het werk om het voor de oudere zo gemakkelijk mogelijk te maken, met de meest optimale comfort.

Meer informatie of een afspraak
Maak vandaag nog een afspraak om alle mogelijkheden van Pulze-IT door te spreken. We zijn bereikbaar op telefoon: 0118 – 68 10 08 of mail info@pulze-it.com. Onze showroom vindt u in het centrum van Oost-Souburg, Kanaalstraat 28.